Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που πολύ πιθανό να ενδιαφέρεστε να μάθετε.

– Οι διαστάσεις των σαλονιών τροποποιούνται;

Ασφαλώς ναι, γιατί όλα τα σαλόνια είναι χειροποίητα και τα κατασκευάζουμε εμείς. Όλες οι διαστάσεις των καναπέδων (βάθος, μήκος, πάχος μπράτσου κτλ) τροποποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

 

-Από τι ξύλο είναι κατασκευασμένος ο σκελετός του καναπέ;

Ο σκελετός κάθε καναπέ είναι χειροποίητος από μασίφ ξύλο φουρνιστής οξυάς, κάτι που μπορείται και οι ίδιοι να διαπιστώσετε καθώς το τελικό εργαστήριό μας στεγάζεται στο υπόγειο χώρο της έκθεσης. Αν δεν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις μπορείτε να έρθετε με κάποιον δικό σας άνθρωπο που να γνωρίζει από ξύλα να σας πεί την γνώμη του. Η οξυά είναι το πιο ανθεκτικό ξύλο για σκελετά καναπέδων αρκεί να είναι πολύ καλής ποιότητας και κατάλληλα αξιοποιημένη.  Οι δικές μας κατασκευές είναι τέτοιες που εγγυόμαστε την ανθεκτικότητά τους  για πάρα πολλά χρόνια  Επειδή όλα μας τα σκελετά είναι υπέρ το δέοντι ενισχυμένα έχετε το περιθώριο να αλλάξετε ύφασμα στον καναπέ σας όσες φορές το επιθυμήσετε, χωρίς να προκύψει κανένα τεχνικό πρόβλημα.

 

-Τα υφάσματα βγαίνουν για καθάρισμα;

Όλα τα μαξιλάρια του σαλονιού (μαξιλάρια πλάτης, μαξιλάρια καθίσματος και διακοσμητικά μαξιλάρια) που θα διαλέξετε, έχουν φερμουάρ και βγαίνουν πολύ εύκολα για καθάρισμα. Ωστόσο πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας το στεγνό καθάρισμα που γίνεται από τα συνεργεία καθαρισμού ή ο καθαρισμός με σκούπα ατμού, ή ατμοκαθαριστή. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην ταλαιπωρείται ένας καναπές και να καθαρίζεται και το σταθερό του μέρος.

 

-Πως καθαρίζονται τα υφάσματα;

Κάθε ύφασμα που χρησιμοποιούμε είναι ευρωπαϊκήςπροέλευσης, επωνύμων εισαγωγέων και έχει τις δικές του προδιαγραφές. Οπότε ανάλογα με την επιλογή του υφάσματος από τον πελάτη, ενημερώνουμε ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος καθαρισμού του.

 

-Τα μαξιλάρια του καθίσματος και της πλάτης κάθονται;

Τα μαξιλάρια του καθίσματος κατασκευάζονται με δύο τρόπους. Υπάρχουν τα μαξιλάρια που αποτελούνται από λάστιχο και βάτα υψίστης αντοχής . Πάντα ερευνούμε ώστε να είναι το καλύτερο κατά την κρίση μας υλικό που κυκλοφορεί στην αγορά κάθε εποχή. Υπάρχουν ωστόσο και τα μαξιλάρια που αποτελούνται από ένα μίγμα υλικών, όπως σούστες, ελατήρια, dunlopillo, λάστιχο, βάτα κ.λ.π  και δημιουργείται η αίσθηση στρώματος. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα σε κάθε καναπέ χωριστά να επιλέξει όποιο μαξιλάρι νοιώθει ότι του ταιριάζει καλύτερα.

Τα μαξιλάρια της πλάτης είναι γεμισμένα με comforel. Κάθε θήκη μαξιλαριού είναι  χωρισμένη σε τρείς οριζόντιες κυψέλες ώστε να συγκρατείται το υλικό σταθερό και να μην πέφτει προς τα κάτω.

 

Website Design and Development CompanyWedding Dresses Guide