Επισκευές Σαλονιών

Επισκευή και αλλαγή ταπετσαρίας στο παλιο σας σαλόνι

Αν το παλιό, αλλά αγαπημένο σας γεμάτο αναμνήσεις σαλόνι, κλασσικό ή μοντέρνο, δείχνει φθαρμένο και παλιομοδίτικο έχουμε την λύση. Καιρός να αλλάξετε το ύφασμα του καναπέ σας με σύγχρονα υφάσματα και σχέδια και να κάνετε το σαλόνι σας να δείχνει καινούργιο και ανανεωμένο. Στον χώρο μας θα βρείτε μια πολύ πλούσια συλλογή υφασμάτων για να επιλέξετε αυτό που θα ταίριαζε περισσότερο στο γούστο και τις ανάγκες σας. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης υλικών λόγω φθοράς, όπως μαξιλάρια κ.λ.π. με αρίστης ποιότητας νέα υλικά, όπως ανατομικά μαξιλάρια (με σούστες, ελατήρια, νταλοπίλο, λάστιχο και βάτα)

Επικοινωνήστε μαζί μας (τηλ. 2102636004) από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε για να σας δώσουμε την προσφορά μας, στις πιο λογικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς. που θα κάνουν τον καναπέ σας, καινούργιο, άνετο και ευχάριστο. Εγγύηση η 35χρονη πείρα μας στην κατασκευή σαλονιών.

Η μεταφορά στην Αττική γίνεται από εμάς, σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της Ελλάδας γίνεται μεσω πρακτορείων της επιλογής σας με άψογο αμπαλάζ, ή με δικό μας μέσον κατόπιν συννενοήσεως, με επιβάρυνση τα έξοδα μεταφοράς.

 

Επισκευές Σαλονιών

Website Design and Development CompanyWedding Dresses Guide